Stafi Mjekesor i Arenamed

Te dashur paciente, po ju prezantohemi.
Stafi unik i Arenamed, ne Stamboll 

Kirurgia jone e plastikes, me plot pervoje dhe disipline arrin te drejtoje dhe kontrolloje te gjithe procedurat dhe vizitat shendetesore  para nderhyrjes se transplantit te flokeve.

Administrata

Dr.Meltem KILIC

Infermierja jone Esra eshte nje mbeshtetje ne çdo moment per pacientin.

Mbjellja e Flokeve

Infermierja jone ESRA

Selin, e lindur ne Viene, ka asistuar prej me se 7 vitesh te gjithe pacientet tane te ardhur nga vendet anglisht dhe gjermanisht folese.

Organizimi

Selin SERBEST

I mirenjohuri ne te gjitha mediat e komunikimit, dhe me nje fame boterore, Serkan Aydin eshte nje nga specialistet e mbjelljes se flokeve, nder me te kerkuarit ne te gjithe boten.

Mbjellja e Flokeve

Serkan AYDIN

Vellai i dr. Serkan Aydin, i quajtur ndryshe "i shkathti" , eshte gjithmon prezent ne te transplantin e flokeve dhe me zhdervjellstesine e tij procedura shkon gjithmon me lehtesi.

Mbjellja e Flokeve

Volkan AYDIN

Ezgi ynë, nativ nga Gjermania është personi ynë përkujdesës. Detyra e saj përfshin përkthimin, pritjen dhe përcjelljen e pacientëve.

Regjistrimi & Kujdesi pas

Ezgi DANACI

Email

Pyet per çmimin tend

Zyra jone ne Stamboll / Turqi

Arenamed, Transplant i Flokeve

Akasya AVM Tower A2 Floor 36 No 244

Acibadem / Uskudar

 

+90 544 395 54 54

Email : info@arenamedhairclinic.com

Karikoni foton e pare
Perballe
Karikoni foton e dyte
Pas
Karikoni foton e trete
Profil

© 2014 by BB Arenamed