Mbjellja e flokeve per femra

Femrat, ashtu si meshkujt, here pas here kane probleme me renien e flokut. Zonat ne te cilat fillon renie e flokeve jane prane zones se apex dhe pergjate vijes se flokeve siper ballit. Femrat, gjithashtu mund t'i nenshtrohen mbjelljes se flokeve. Ato gjithashtu mund te kene rezultate po aq te mira sa dhe meshkujt.

 

Ne çdo rast, grate gjithashtu mund t'i nenshtrohen transplantit te flokeve. Parakusht per kete eshte diagnoza e besueshme per pranine e alopecise androgjenike (humbje trashegimore e flokeve, AGA). Nese, sidoqofte, nuk vuani nga humbja e flokeve si grua dhe deshironi te "vetem" konvertoni nje balle shume te larte duke ulur vijen e flokeve me ane te nje transplantimi te flokeve, atehere sigurisht qe eshte gjithashtu një pyetje. Keshtu dhe Grate mund te arrijne me shume vellim te flokeve vetem permes nje transplantimi te flokeve.

Email

Pyet per çmimin tend

Zyra jone ne Stamboll / Turqi

Arenamed, Transplant i Flokeve

Akasya AVM Tower A2 Floor 36 No 244

Acibadem / Uskudar

 

+90 544 395 54 54

Email : info@arenamedhairclinic.com

Karikoni foton e pare
Perballe
Karikoni foton e dyte
Pas
Karikoni foton e trete
Profil

© 2014 by BB Arenamed