top of page

Udhetimi juaj ne 4 dite dhe 3 nete

Keni mundesine te zgjidhni ndermjet dy aeroporteve qe ndodhen ne Stamboll, Aeroporti i ri i Stambollit  (IST) dhe Sabiha Gokcen (SAW)

Ndodhemi ne qender te qytetit. Mund te rezervoni ne secilin prej aeroporteve.


Dita e 1-re: Transporti nga aeroporti dhe shoqerimi per ne hotel

Dita e 2-te: Shoqerimi nga hoteli per ne klinike, rregjistrimi, analizat e gjakut, konsulta dhe procedura e transplantit te flokeve.

Dita e 3-te: Kontroll pas operacionit dhe kohe te lire me pas, per vizituar qytetin dhe per t'u relaksuar.

Dita e 4-rt: Transporti nga hoteli ne aeroport per kthimin tuaj.

THY_7773ER_Kilimanjaro_1024-640x446.jpg
Fluturimi Juaj

Per te rezervuar me ne, eshte e mjaftueshme te na dergoni vetem detajet e fluturimit tuaj per ne Stamboll.

cb15c7a0690500bf06d33e40e5219a1f.jpg
Transporti Juaj

Transporti nga aeroporti per ne hotel me makina VIP.

Agjenti juaj do t'ju shoqeroje pergjate gjithe procesit te organizimit te transplantit te flokeve para se te mberrini ne Stamboll. Gjithashtu, do jete me ju pergjate qendrimit tuaj dhe operacionit te mbjelljes se flokeve.

Hoteli Juaj

Hotel Deniz gjendet shume prane klinikes tone. Hoteli ofron nje sherbim 24 ore. Dhomat e hotel Deniz jane elegante dhe moderne. Ju mund te shijoni pamjen e qytetit nga dhoma juaj. Gjithashtu keni restorantin i cili ofron menu te ndryshme, qofte edhe per diabetiket ose vegjetarianet, sipas kerkeses. Lagjia me e famshme e Kadikoy ndoshet vetem 5 minuta ecje ne kembe larg hotelit. Stacioni me i afert i autobuzit ndodhet vetem 50 metra ecje. Nderkohe aeroporti Sabiha Gokcen eshte vetem 26 km larg. Perballe hotelit gjithashtu ndodhet terminali i anijeve per te levizur nga njera ane ne tjetren, te qytetit te Stambollit.

room03_750.jpg
bottom of page