Zyra Qendrore

Qendra Tregtare Akasya

Diten pas operacionit, nje nga shoferet tane do ju dergoje ne zyrat tona per te zhvilluar proceduren e ekzaminimit pas operacionit dhe larjen e pare te flokeve. Me pas keni mundesi te shijoni kohen tuaj ne dyqanet, lokalet dhe kafeterite e ndryshme qe ofron qendra tregtare.

Ne qender te Stambollit

Qendra Tregtare Akasya

Ne zyren tone qendrore, ndjekim dhe organizojme te gjitha procedurat dhe takimet.

Ekipi yne nderkombetar me aftesi te folurit ne gjuhe te ndryshme, do te jete disponibel per ju 24/7

Email

Pyet per çmimin tend

Zyra jone ne Stamboll / Turqi

Arenamed, Transplant i Flokeve

Akasya AVM Tower A2 Floor 36 No 244

Acibadem / Uskudar

 

+90 544 395 54 54

Email : info@arenamedhairclinic.com

Karikoni foton e pare
Perballe
Karikoni foton e dyte
Pas
Karikoni foton e trete
Profil

© 2014 by BB Arenamed